Aditro Logistics organiserar för tillväxt

Under de senaste nio månaderna har Jonas Eriksson haft positionen som Transportdirektör hos Aditro Logistics. Jonas har mångårig erfarenhet av transport, logistik och 3PL-verksamhet, inte minst sedan tiden som VD för Veddestagruppen som Aditro Logistics ägarbolag Posti förvärvade i januari 2022. Jonas har sedan dess inom Aditro Logistics hunnit med både affärsutvecklingsuppdrag och positionen som Transportdirektör. Nu kliver Jonas Eriksson över i rollen som chef för Business Development. Funktionen samlar både sälj och affärsutvecklingskompetenser. Gruppen tillförs också 5 säljresurser från det som tidigare var Posti Scandinavia. Funktionen kommer att hantera all försäljning inom Aditro Logistics 3PL/Fulfillment-verksamhet, inklusive transporter & tull.

Jag älskar logistik. För mig är hela kedjan från inkommande leveranser till den sista milen spännande. Jag är en person som gillar att utveckla kunder – befintliga som nya. När vi nu kraftsamlar och skapar en ännu mer målinriktad organisation inom Business Development var det så spännande att jag inte kunde tacka nej”, säger Jonas Eriksson.

Jonas kommer även fortsättningsvis rapportera till VD Per Zandrén och vara en del av koncernledningen. Som efterträdare i rollen som Transportdirektör har Elin Petersson utsetts. Elin har arbetat inom Aditro Logistics sedan maj 2022 i rollen som Transport Development Manager och har innan dess en lång rad transport & logistikarbeten på sitt CV. Till Aditro Logistics transportavdelnings kontrolltorn tillförs även 3 resurser som tidigare arbetade för Posti Scandinavia. Elin kommer att ingå i Aditro Logistics koncernledning och rapportera till VD Per Zandrén.

”Jag trivs verkligen på Aditro Logistics och hur vi ständigt vågar förändra oss för att möta marknadens behov. Att få möjlighet att axla rollen som Transportdirektör och tillsammans med resten av teamet fortsätta att bygga framtidens transporttjänster genom egen flotta och våra många samarbetspartners är superspännande, och något som jag verkligen brinner för”, kommenterar Elin Petersson.

Organisationsförändringen har redan trätt i kraft och Per Zandrén, VD för Aditro Logistics, kommenterar den så här:
”Vi har alla förutsättningar på plats för att fortsätta utveckla vår verksamhet och därmed stärka våra kunders konkurrenskraft. Vi har en oerhört engagerad ägare i Posti, fantastiska medarbetare som verkligen jobbar som ett team och inte minst dryga 300 000 kvm lagerkapacitet strategiskt placerade i Sverige och Norge. De här förändringarna hjälper oss att vässa verksamheten ett snäpp till och bli ännu mer målinriktade.”

Aditro Logistics är ett teknikdrivet Fulfillment-företag med 8 lager placerade i Sverige och Norge, med störst kapacitet i Stockholm och Jönköpingsregionen.

Föregående
Föregående

Elin Laurell– ny Transport Director på Aditro Logistics

Nästa
Nästa

Aditro Logistics erbjuder nu ehandlare Fulfillment-tjänster till ett fast pris per order.