Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...

Genom våra stora lager och breda kundbas kan vi erbjuda ett komplett logistikerbjudande som är flexibelt, dedikerat och kostnadseffektivt. Tillsammans med våra kunder skapar vi unika lösningar som löser befintliga utmaningar och effektiviserar logistiken. Detta medför att vi erbjuder tjänster både för att öka värdet på våra kunders produkter samt minska våra kunders administrativa arbetsbelastning. På så sätt frigör vi resurser för våra kunder så de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

EXEMPELLÖSNINGAR

OMNICHANNEL
Logistikuppsättningar för parallell hantering av butikslogistik och e-handelslösningar.

EXPONERINGSTJÄNSTER
Sortering, plock och uppbyggnad av exponeringslösningar.

DOKUMENTATION OCH ADMINISTRATION
Hantering av administration för transport, tull och frakt

GLOBAL DISTRIBUTION
Distribution av produkter från norden till världens alla hörn, kostnadseffektivt och högkvalitativt. Spårning och uppföljning övervakas via Aditros portal.

MONTÖRSTJÄNSTER
Nationstäckande montörstjänster. Allt från enkla till avancerade installationer.

EVENT
Eventhantering. Planering, städning, konfigurera material och leverans. 24 timmars support.

MONTERING / KITTING
Utför allt ifrån enklare monteringar till specialbyggda produkter

VMI
Lägga till fler leverantörer att uppnå högre tillgänglighet, lägre kapitalkostnad, lägre transportkostnader m.m.

LAGER

BORÅS (SE)
Nybyggt lager på 40,000kvm med 11.7 meter i fri takhöjd. Effektivt planerad yta med anpassningar för flera olika kundbehov. Energieffektiv, 25 % bättre än BBR och klarar kraven för Green Building.

JÖNKÖPING (SE)
Två lager på totalt 85.000 m2 med 75 lastportar och egen järnvägsanslutning med spår ända in i terminalen för optimal och väderskyddad hantering. Våra mer än 150 anställda bemannar anläggning mellan 06.00 och 00.30.

KOPSTAD (NO)
Ett lager på 14.000 kvm och med plats för mer än 20.000 pallar. Verksamheten är optimerad för snabbrörliga konsumentprodukter och all utrustning är av högsta klass.

NYKVARN (SE)
Två lager om totalt ca 65 000kvm med 11,7 meter i fri takhöjd, byggda 2016 respektive 2018. Effektivt planerad yta med anpassningar för flera olika kundbehov. Energieffektiv, 25 % bättre än BBR och klarar kraven för Green Building.

ARLANDA (SE)
Nyaste Aditro Logistics-enheten och färdigställt 2019. Totalt 25 000 kvm med 11,7 meter takhöjd. Fokus på omni och e-commerce.

KONTAKTA OSS DIREKT

Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss direkt.


LARS NORDLANDER
lars.nordlander@aditrologistics.com
+46 76-116 11 89