Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2018-09-16

VENUE RETAIL GROUP FÖRLÄNGER LOGISTIKSAMARBETET MED ADITRO LOGISTICS


Aditro Logistics AB, ett av Sveriges största 3PL-företag, har förlängt sitt avtal gällande logistikhantering av Venue Retail Groups produkter i ytterligare 3 år. Venue Retail Group AB är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 127 butiker och egen e-handel.

 

Borås, Sverige,  september 2018

Aditro Logistics AB, ett av Sveriges största 3PL-företag, har fått förlängt förtroende gällande driften av Venue Retail Groups logistik. Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 127 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 420 medarbetare.

  • I vår strävan att erbjuda marknadens bästa logistiktjänst arbetar vi målinriktat och kontinuerligt med utveckling och förbättring av våra befintliga kunduppdrag. Det är därför mycket glädjande och viktigt för oss att Venue Retail Group väljer att förlänga sitt samarbete med oss. VRG har varit kund hos oss sedan 1998 och vi är stolta över att ha kunnat stötta den utveckling VRG haft under dessa år. VRG har en fortsatt stark utveckling med bla en snabb e-handelstillväxt. I och med det nya avtalet kommer vi med gemensamma krafter att förbättra och utveckla detta ytterligare, säger Johannes Gussander, VD Aditro Logistics

 

För mer information, vänligen kontakta:

Johannes Gussander, VD Aditro Logistics
0723 970 333
Johannes.gussander@aditrologitics.com

 

Lars Nordlander, CMO Aditro Logistics
076-116 11 89
lars.nordlander@aditrologistics.com
Om Aditro Logistics
Aditro Logistics är ett av de största 3PL-bolagen i Norden, med logistikytor som överstiger 200.000 kvadratmeter i egna logistikcenter på strategiska orter. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media och e-handel.