Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2016-09-22

Teknikmagasinet väljer Aditro Logistics som bemanningspartner


Teknikmagasinet, en nordisk butikskedja som säljer prylar i alla dess former, allt från high-tech som smartphones och surfplattor till roliga gadgets och maskeradmasker, väljer Aditro Logistics som bemanningspartner i sitt nya logistikcenter i Eskilstuna. Logistikcentret ska försölja Teknikmagasinets över 130 butiker i Sverige, Norge och Finland med varor samt driva e-handen.

 

Stockholm, Sverige, september, 2016

Aditro Logistics AB och Teknikmagasinet Sweden AB har tecknat ett bemanningsavtal gällande inhyrd personal i sitt nya logistikcenter i Eskilstuna. Aditro Logistics har även bistått med personal och rekryteringar under flyttprojektet.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Matthias Kettelhoit, vVD Aditro Logistics

matthias.kettelhoit@aditrologistics.com

070-583 44 06

Om Teknikmagasinet

Teknikmagasinet är en nordisk butikskedja som säljer prylar i alla dess former, allt från high-tech som smartphones och surfplattor till roliga gadgets och maskeradmasker. Sortimentet på över 5,500 prylar rymmer en unik blandning av spännande och prisvärda produkter inom teknik- och hobbyområdet, kända märkesvaror såväl som billigare alternativ. Teknikmagasinet har idag över 130 butiker i Sverige, Norge och Finland samt försäljning via nätbutik i respektive land.

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics är den största oberoende logistikpartnern i Norden, med över 200.000 kvadratmeter i egna logistikcenter. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media, e-handel,  och Industriell logistik.