Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2018-03-15

KICKS väljer Aditro Logistics som 3PL-partner för framtida tillväxt


Aditro Logistics AB, en av Sveriges största 3PL-aktörer, har tecknat avtal med KICKS om tredjepartslogistik. KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. KICKS grundades 1991 och är en del av Axel Johnson-koncernen.

 Nykvarn, Sverige, mars 2018

 Aditro Logistics AB, en av Sveriges största 3PL-aktörer, har tecknat avtal med KICKS om ett övertagande av Kicks butikslogistik. KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. Bolaget grundades 1991 och är en del av Axel Johnson-koncernen.

  • Det är väldigt kul att bli anförtrodd av ett bolag med så pass starkt varumärke och imponerande historia. KICKS har en modern omni-kanalslösning som passar perfekt in i vår kärnverksamhet. Vi ser fram emot att gemensamt möta framtiden, säger Johannes Gussander, VD Aditro Logistics
  • Det är alltid spännande att arbeta mot så pass väletablerade bolag med spännande framtid och att vinna ett förtroende i en sådan process är extra roligt. Nu ska vi se till att detta samarbete blir långt och utvecklande för båda parter, säger Lars Nordlander, CMO på Aditro Logistics
  • Samarbetet med Aditro möjliggör för Kicks att fortsätta optimera vår butikslogistik för att skapa ett starkt och välanpassat varuflöde, baserat på våra behov och med fokus på vår kund, säger Thomas Lampinen, Supply Chain Manager Kicks Kosmetikkedjan AB.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Lars Nordlander lars.nordlander@aditrologistics.com 076-116 11 89

 

Om Kicks KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. Bolaget grundades 1991 och är en del av Axel Johnson-koncernen.

Om Aditro Logistics                                                                                                                                                      Aditro Logistics är den största oberoende logistikpartnern i Norden, med över 200.000 kvadratmeter i egna logistikcenter. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media, e-handel, och vitvaror.