Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2020-11-25

KÄRCHER VÄLJER ADITRO LOGISTICS SOM LOGISTIKPARNTER


Kärcher, ett av världens ledande företag inom effektiva och resursbesparande rengöringssystem, har tecknat ett flerårigt logistikavtal med Aditro Logistics avseende deras logistiklösning för den Nordiska marknaden. Aditro Logistics kommer att hantera den starkt växande och mycket viktiga hanteringen av varor till kunder och återförsäljare på den Nordiska marknaden.


Stockholm, Sverige, november 2020

Kärcher, ett globalt ledande företag med över 1 300 patent och bruksmodeller, kommer att centralisera sin Nordiska logistik till Aditro Logistics moderna enhet i Borås. Med Kärchers innovationstakt och tillhörande tillväxt, samt kundernas krav på snabba, säkra och miljöanpassade logistiklösningar så har detta samarbete vuxit fram.

  • Det är med stolthet vi kan meddela att Kärcher väljer att utöka sitt långa samarbete med oss i Borås. Detta är för oss en viktig kvalitetsstämpel och ett bevis på att våra investeringar i moderna och smarta logistiklösningarna ger önskat resultat. Kärcher är ett imponerande bolag och vi ser fram emot att vara en viktig del i deras fortsatta expansion på den Nordiska marknaden säger Johannes Gussander, VD Aditro Logistics.
  • Under vårt mångåriga samarbete har vi löpande arbetat med förbättringar och effektiviseringar, allt från mindre förbättringsåtgärder till större investeringar, och vi har själva upplevt att vi tillsammans med Kärcher lyckats utveckla en logistiklösning i världsklass. Att få detta erkännande känns därför oerhört motiverande för mig personligen, men framförallt för våra medarbetare på våra logistikenheter runt om i landet säger Johan Andersson, regionchef syd på Aditro Logistics.
  • För ett internationellt producerande bolag som Kärcher är det oerhört viktigt att vår logistiklösning håller högsta klass och att kunderna känner att den motsvarar produkternas kvalitetsmål. På en hårt utsatt konkurrensmarknad finns inga utrymmen för misstag i något led. Det är därför mycket glädjande för oss att vi tecknat detta utökade samarbetsavtal med Aditro Logistics och vi ser verkligen fram emot ett fortsatt utvecklande samarbete, säger Özgür Ata, Director for Supply Chain Projects & Academy på Kärcher i Tyskland.

För mer information, vänligen kontakta:

Johannes Gussander, VD Aditro Logistics

0723 970 333

Johannes.gussander@aditrologitics.com

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics som sedan i våras ingår i Posti Group är, med över 250.000 kvadratmeter i egna logistikcenter, ett av de största 3PL-bolagen i Norden. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media och e-handel