Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2017-01-26

Intern förmåga tar över VD-rollen i Aditro Logistics


Johannes Gussander, nuvarande COO i Aditro Logistics AB, tar steget upp och blir VD för Aditro Logistics koncernen. Athanasios ”Atna” Nasiopoulos, som interimistiskt haft tjänsten sedan augusti 2016, lämnar över den 1/3-2017. Atna kommer under januari påbörja överlämningen och därefter verka som senior advisor under våren.

Stockholm, Sverige, Januari, 2017

Aditro Logistics expansionsresa fortsätter. Samtliga verksamhetsgrenar växer snabbt och nu inom kort tas även första spadtaget för ett andra logistikcenter i Nykvarn. Samtidigt går nu bolaget in i en fas med ett tydligt utvecklingsfokus både i kundrelationen och även i rent logistiska processer med automationer. Arbetet med att utvärdera och sätta ledningsorganisation för detta arbete har pågått en tid och styrelsen har beslutat att Johannes Gussander, nuvarande COO i Aditro Logistics, är rätt person att leda arbetet. Patrik Strid, nuvarande sitechef i Jönköping, tar över rollen som COO i bolaget.

Johannes Gussander har lång erfarenhet av olika ledande befattningar och har tidigare bland annat varit vd för Proffice Industrial & Logistics, verksamhetschef inom DHL Supply Chain samt drivit upp Procon Work Solutions som förvärvades av Aditro Logistics under 2015. 

”Styrelsen har under en tid analyserat Aditro Logistics nuläge, strategi och mål och gemensamt kommit fram till att Johannes Gussander blir helt rätt person för att leda arbetet. Johannes profil och erfarenhet passar utmärkt till uppdraget och tjänsten”, meddelar Jan Sjöquist, styrelseordförande Aditro Logistics AB.

”Jag är glad över styrelsens förtroende och ser fram emot det nya uppdraget. Jag kan bolaget, vet vad vi ska utveckla och har ett starkt team att jobba tillsammans med. Vi kommer även under starten av året förstärka organisationen ytterligare inom bland annat risk och kvalitetsområdet samt på marknadssidan. Vi har ett starkt stöd från styrelsen att investera i verksamheten och våra kunder vilket är extremt positivt och gör det extra roligt att nu kliva in i ny roll och nytt år”, säger Johannes Gussander

 KONTAKT

Athanasios Nasiopoulos, VD Aditro Logistics

atna.nasiopoulos@aditrologistics.com

070-821 12 64

 

Johannes Gussander

johannes.gussander@aditrologistics.com

072-397 03 33

 

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics är den största oberoende logistikpartnern i Norden, med över 200.000 kvadratmeter i egna logistikcenter. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media, e-handel, och Industriell logistik.