Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2018-06-11

ADITRO LOGISTICS FORTSÄTTER SIN STOCKHOLMSEXPANSION


Aditro Logistics AB, ett av Sveriges största 3PL-företag, har tecknat avtal för ytterligare ett logistikcenter i Stockholmsområdet. Denna etablering kommer bli i Arlanda och beräknas stå klar Q2 2019.

 Stockholm, Sverige, juni 2018

Den snabba tillväxten hos Aditro Logistics fortsätter och man har därför signerat ett nytt avtal med Logicenters avseende en ny logistikenhet. Denna kommer att etableras i Arlanda, norr om Stockholm. Enheten blir den första för Aditro Logistics i norra Stockholm och den tredje i Stockholmsområdet på lika många år. Det nya logistikcentret kommer bli cirka 25 000kvm, förväntas vara klar under Q2 2019 och kommer att etableras i samarbete mellan Skanska och Logicenters.

 

”Vi för redan dialoger med befintliga och nya kunder för den här enheten. Närheten till slutkonsumenten inom Retail kommer vara en stor fördel för de företag som förlägger sin logistik hos oss i Arlanda” Berättar Johannes Gussander, VD Aditro Logisitcs. ”Vi projekterar en helautomatiserad enhet med fokus på e-handel där robotisering ligger i grunden. Vi är relativt långt gångna med våra planer men det slutgiltiga valet kommer att tas efter sommaren som planen ligger nu” fortsätter Johannes Gussander.

 

”Vi har under senare tid sett ökad efterfrågan från kunder på etableringar i Stockholmsområdet. De ständigt ökade ledtidskraven på e-handeln är den stora drivaren och detta har varit grunden för vårt beslut för en Arlanda-enhet. I och med denna etablering kommer vi ha runt 90 000kvm lageryta i den väldigt strategiska och snabbväxande regionen, säger Mikael Törnqvist, Director Corporate Development Aditro Logistics.

 

I och med byggnationen av i Arlanda kommer Aditro Logistics besitta en total lageryta på över 230,000kvm.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Johannes Gussander, VD Aditro Logistics

0723 970 333

Johannes.gussander@aditrologitics.com

 

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics är ett av de största 3PL-bolagen i Norden, med över 200.000 kvadratmeter i egna logistikcenter. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media och e-handel